Крафтова сироварня на 110 л.

73.400,00 Грн.
В наявності
+
Крафтова професійна сироварня на 100 л. - призначена для варіння сиру в домашніх умовах, а також за умов малих виробництв, ферм та ресторанів. Купити сироварню можна у нашому інтернет магазині "Сraftstore". ☎ +38 096 771 70 30
Крафтова професійна сироварня на 100 л. - призначена для варіння сиру в домашніх умовах, а також в умовах малих виробництв, ферм і барів ресторанів.

Корисний об'єм сироварні 100 л. Повний обсяг ємності для сироваріння (по бортик) 110 л.

Обсяг виробленого сиру за одне варіння: 100 літрів молока - від 10 кг. сиру

Сироварня-пастеризатор дозволяє виконувати абсолютно всі процеси необхідні при приготуванні сиру:
  •  Автоматичний нагрів молока
  •  Автоматичне охолодження молока
  •  Автоматична пастеризація
  •  Дозрівання і підвищення кислотності молока
  •  Дозрівання згустку (ферментація)
  •  Нарізка сирного згустку по горизонталі і вертикалі за допомогою професійних лір
  •  Постановка зерна
  •  Автоматичне вимішування сирного зерна
  •  Частковий злив сироватки для розкислення або для формування сирного пласта
  •  Злив сироватки і формування сирного пласта
  •  Наповнення форм наливом (за допомогою зливного крана)
  •  Чедирізація сирного пласта
  •  Стуфатура готової головки сиру (тепла камера, підтримка заданої температури)
  •  Приготування рікотти з сироватки після варіння сичужних сирів


Корпус міні сироварні виконаний з харчової нержавіючої і не магнітної сталі марки AISI 304, товщиною 2 мм. що робить її повністю придатною і безпечною, для приготування будь-яких харчових продуктів в агресивному середовищі (кисле середовище сирної сироватки), а також володіє величезним запасом міцності, що робить термін служби пастеризатора практично не обмеженим.



Всі деталі сироварні оброблені методом стеклоструйной обробки, що знижує схильність поверхні до забруднення, утворення подряпин і потертостей, завдяки чому зовнішній вигляд сироварні буде радувати Вас в рази довше.

Автоматична мішалка позбавить Вас від довгих процедур вимішування зерна вручну і звільнить час, для домашніх справ, поки Ваш сир буде готуватися. Система управління дозволяє задавати швидкість обертання мішалки, а також реалізовувати функцію «реверс», при включенні якої мішалка починає автоматично змінювати напрямок обертання через заданий Вами інтервал часу. Мішалка має перекидні лопаті, які при зміні напрямку автоматично перекидаються, тим самим створюючи вертикальний підйом сирного зерна.

Вимішувальний пристрій обладнаний мотором потужністю 500 Вт.

Мішалка має зручне кріплення, завдяки якому Ви зможете швидко і зручно її поставити і при необхідності зняти. Також для зручності знявши мішалку привід можна відвести в сторону, щоб він не заважав при нарізці згустку або, наприклад, митті ємності.

Сироварня обладнана електричним тепло-електронагрівачем (ТЕН):

- 3-х фазний потужністю 7 кВт

У комплекті Ви отримаєте дві ліри (горизонтальну і вертикальну), виконані з харчової нержавіючої сталі, що не магнітиться марки AISI 304, по аналогу промислових ножів, для нарізки сирного згустку, які дозволять швидко нарізати сирний згусток і поставити зерно, не вдаючись до додаткових підручних засобів .

Сироварня обладнана сенсорним контролером-автоматикою. Дана автоматика неймовірно проста у використанні і дозволить вам легко і швидко управляти і контролювати всіма процесами варіння сиру. Завдяки електроклапану, який йде в комплекті, контролер має функцію автоматичної пастеризації та охолодження молока.



Вбудований таймер повідомить Вам, звуковим сигналом про закінчення часу того чи іншого процесу приготування сиру в домашніх умовах.

Новий датчик температури з платиновим елементом РТ100 дозволить Вам підтримувати температуру в сироробній ванні з точністю до 0,1 при цьому контролер під управлінням мікропроцесора СТМ3000, який працює по протоколу ПІД регулювання дозволить підтримувати задану температуру в сироварні, без інерції.

Ємність пастеризатора має кран для зливу, з допомогою якого Ви зможете злити частину сироватки для проведення процесу розкислення зерна, злити всю сироватку, для подальшої роботи з сирним зерном, а також наповнити сирні форми методом наливу.

Наявність сирної книжки дозволить Вам утримувати сирне зерно без втрати при зливі сироватки. Ви досягнете результату, коли все зерно залишається в сироварні і Ви можете спокійно продовжувати працювати з ним. Проводити посолку, наповнення форм, формування пласта і багато іншого.

Сироварня-пастеризатор йде в комплекті з візком на колесиках, що дозволить Вам легко і швидко її переміщати. Візок також обладнаний фіксатором, за допомогою якого Ви зможете змінювати кут нахилу ємності, що значно полегшить злив сироватки і миття сироварні.

Звертаємо Вашу увагу, що Сироварні Перваченко постійно модернізуються, ми не завжди встигаємо міняти інформацію в інструкції і на сайті, тому Ваша сироварня може трохи відрізнятися від тієї, що Ви бачите на фото, володіти новими удосконаленнями і поліпшеннями.

У базову комплектацію сироварні входить:

- Ємність об'ємом 100 літрів - 1 шт.

- Ніжки для сироварні- 4 шт.

- Кульовий кран 1 дюйм - 1 шт.

- Злив 1 дюйм - 1 шт.

- Штуцер «ялинка» 8 мм приєднання бистросьем - 2шт.

- Мішалка - 1 шт.

- Кришка, що складається з 2-ух половин - 1 шт.

- Нормально закритий електромагнітний клапан - 1 шт.

- ТЕН 7 кВт -1 шт.

- Блок управління процесом - 1 шт.

- Хомути та прокладки в необхідній кількості для збірки.

- Шланг - 4 метри

- Ліра, для нарізки згустку (горизонтальна вертикальна) - 2 шт.

- Ніж-лінійка для нарізки згустку - 1 шт.

- Шторка (книжка) для зливу сироватки

- Візок - 1 шт.

 

* Можна замовити без візка (- 4450 грн від ціни)

* Також можна замовити додатково молочний кран + 2100 грн



Условия гарантии

    Изготовитель гарантирует работоспособность сыроварни и гарантийное обслуживание при соблюдении пользователем условий целевой эксплуатации, правил монтажа и подключения, соблюдении техники безопасности при использовании данного комплекта.

    Гарантийный срок эксплуатации – 12 месяцев со дня продажи.

     В случае отказа электрооборудования, обнаружения скрытых дефектов рабочих емкостей, влияющих на функциональность и работу сыроварни, покупатель имеет право на бесплатный ремонт, вернув неисправную деталь производителю.

    Производитель оставляет за собой право прервать гарантию в следующих случаях:

  • самостоятельный ремонт или переоборудование пользователем или третьими лицами
  • выхода из строя электрооборудования в случае проникновение внутрь посторонних предметов, жидкостей, насекомых
  • механического повреждения
  • деформации емкости в случае несоблюдения правил эксплуатации

    При аннулировании гарантийных обязательств, ремонт может быть произведён в платном порядке, с возобновлением или без возобновления гарантий.

Внимание !

Исключениями из гарантийных случаев являются любые деформации емкости сыроварни возникшие в следствии : механических повреждений , выдавливания или сжатия водяной рубашки в следствии действия давления воды или пара , вздутие дна сыроварни в следствии действия давления воды или пара, деформации возникшие в следствии изменения конструкции.

Правила оформления рекламации

В случае выявления неисправности, нужно обратиться к продавцу, по средствам мессенджера или электронной почты, в обращении необходимо развёрнуто описать неисправность и по возможности прикрепить фото и видеоматериалы, подтверждающие неисправность.

Решение о регламенте ремонтных работ изделия остаётся в компетенции производителя.

В рамках гарантийного срока, производитель покрывает все транспортные расходы, связанные с ремонтом.

Послегарантийный ремонт может быть осуществлен с бесплатной заменой неисправных деталей, транспортные расходы, осуществляются полностью за счёт покупателя.

Устаткування призначене для отримання і обробки сирного зерна при виробництві м'яких і твердих сирівУ сыроизготовителе робиться нагрів молокайого перемішуванняохолодженняквашенняотримання згустказ подальшим його розрізанням і вимішуванням.


Огляд сироварні можна подивитися відсканувавши QR код

Огляд Контроллера можна подивитися відсканувавши QR код

 

Уважно подивіться відео з інструкцією на сироварню і публічною гарантією, яке розташоване на нашому каналі Ютюб .


Увага небезпека !

Не включати сироварню, не заповнивши водяну сорочку водою !

Контур водяної сорочки (Верхній зливний штуцер) тримати завжди відкритим (можливий вибух)

Максимальний тиск води при поданні у водяну сорочку 3 АТМ.
При не дотримання можливий вихід сироварні з ладу.

Так само може бути спричинена шкода Вашому здоров'ю і майну !

Не дотримання цих вимог приведе до виходу сироварні з ладу і позбавить Вас подальшої гарантії на сироварню в цілому !

Увага ! Сироварня призначена тільки для ПОБУТОВОГО використання.

 

Інструкція по складанню і експлуатації крафтовой сироварні
"Сироварня Перваченко " 55,65,85,110 літрів

Комплект постачання :
1. Ванна для сироваріння замовленого об'єму - 1 шт.
2. Ніжки для сыроварни- 4 шт.
3. Візок з регулюванням кута нахилу сироварні (окрім моделі 55л).
4. Шаровый кран зливу сироватки 1,1/4" - 1 шт.
5. Злив водяної сорочки - 1 шт.
6. Штуцер "ялиночка" 8 мм приєднання быстросьем для аполнения зливу водяної сорочки - 2шт.
7. Мішалка з поворотним механізмом - 1 шт.
8. Кришка, що складається з 2-ух половин - 1 шт.
9. Нормально закритий електромагнітний клапан - 1 шт.
10. Силовий блок (закріплений на корпусі сироварні ).
11. ТЕН (потужність залежить від вибраного комплекту) - 1 шт.
12. Блок управління процесом - 1 шт.
13. Хомути і прокладення у необхідній кількості для складання.
14. Ліра, для нарізки згустка 2 шт.
15. Сирна книжка, для зливу сироватки.
16. Ніж-лінійка, для нарізання сирного згустка.

 

Основні органи управління

Регульовані опори укручуються в ніжки для сироварні.
2. Сироварня встановлюється на візок і фіксується фіксатором.
3. На водяну сорочку устанавливаються штуцери "ялиночка" мм для зливу води при охолодженні і подання води. На штуцери одягається шланг ( Краще всього використати армований шланг для кисню ).
4. Підключається блок управління за допомогою роз'ємів, при цьому необхідно від руки закрутити гайки роз'ємів.
5. Мішалка монтується за допомогою муфти кріплення мішалки.
6. Блок підключається в ел. мережі із заземленням. Увага, робота без заземлення ЗАБОРОНЕНА.
7. Силовий кабель підключається до мережі 380 вольт (жовтий =0, синій -ф1, чорний -ф2, коричневий -ф3) або до мережі 220 вольт (Жовтий =0, синій чорний = фаза)
8. Сироварня готова до роботи.

Для роботи сироварної ванни потрібні:
- Еленергія 380В (чи 220 тільки для 55 і 65 літрівіз заземленням;
- Чиста водопровідна вода.
Нагрів продукту здійснюється блоком вбудованих тенів.



Техніка безпеки

1. Не залишаєте працююче устаткування без наглядуПеріодично перевіряйте коректність роботи сироварні.
2. В процесі експлуатації сироварні верхній штуцер має бути завжди відкритийНе встановлюйте ніякої замочної арматури на верхній штуцерзв'язок водяної сорочки з атмосферою має бути постійним.

3.Не нагрівайте сироварню без попереднього заповнення водою водяного контура.
4. Перед кожним використанням промийте робочу місткість сироварні гарячою водою з використанням миючого засобу.
5. Якщо в процесі експлуатації на різьбових з'єднаннях з'явиться теча, використайте фум-стрічку і гайковий ключ відповідного розміру для більш герметичного затягування з'єднання.


Експлуатація сироварні


1. Перед використанням сироварня ретельно мивається миючими засобами, дотримання санітарних правил і чистоти - запорука довговічної роботи
устаткування і безпеки отримуваного продукту.
2. Включається блок управління в мережу і запускається натисненням на червону клавішу, розташовану на задній панелі. Відключення блоку відбувається в зворотньому порядку.

3.На штуцер "ялиночка", встановленого на сорочці сироварні, встановлюється зливний шланг для зливу води при охолодженні і зливу надлишків води при нагріві. Водна сорочка не призначена для роботи під тиском. При
установці зливного шланга важливо переконається, що нічого не перешкоджає відведенню рідини з сорочки. 

Зливне відведення має завжди бути відкрите для зливу води самопливно.
4. Підводиться вода до клапана, встановленого в нижній частині сироварні. На клапані встановлений штуцер з ялиночкою для шланга 8 мм.
5. Після під'єднування підведення до клапана можна відкрити кран подання води і переконатися у відсутності підтікань і пропускання води клапаном.
6. Зайти в меню "таймер" і відкрити клапан, для заповнення сорочки (мінімум50%).

Сыроварня готова до роботи.
У головному меню вибрати необхідний режим:
- Нагріваючий. Детальна робота з режимами описана у відео (QR код на першій сторінці ).
7. Після вибору режиму, залити необхідну кількість молока в сироварню і запустити вибраний режим. При заповненні сироварні важливо враховувати, що щуп термосопротивления повинен знаходиться в молоці, інакше можливі
некоректні виміри і погрішності.
8. Після пастеризації і охолодження молока при приготуванні сиру вносять культури стартерів для наростання кислотності, а потім сичужный фермент для утворення згустка. При внесенні ферменту мішалка включена на 1-2 хвилини для рівномірного розподілу ферменту за усім обсягом молока, що переробляється. Після перемішування мішалка знімається, і переміщається убік, щоб не заважати утворенню згустка і подальшій роботі з сирним зерном.

9. Після нарізки і постановки сирного зерна мішалка повертається в початкове
положення для вимішування сирного зерна. Щоб процес вимішування проходив ефективно і зерно не злипалося, на блоці управління включається функція реверс, при цьому мішалка поперемінно починає обертається, як за годинниковою стрілкою, так і проти, при цьому перешкоджаючи злипанню сирного зерна.
10. На початку процесу вимішування, коли сирне зерно ще не зміцніло, швидкість обертання мішалки встановлюється мінімальна, щоб не зруйнувати сирне зерно. На цьому етапі потрібний строгий контроль оператора за зерном. У разі потреби, слід допомогти мішалці допомогою шумівки. Потім в процесі вимішування швидкість обертання мішалки збільшують. Регулювання швидкості обертання робиться за допомогою регулятора, розташованого на блоці управління.
11. Злив сироватки здійснюється через зливний кран. Для відвертання попадання сирного зерна в злив використовується шумівка . Вона встановлюється в сироварню і перешкоджає попаданню зерна в злив.
12. Важливо!! При виробленні рикоти обов'язково в ручну долити повний рівень
сорочки. Зливне відведення має завжди бути відкрите для зливу води самопливно.
Нестача води в сорочці при розігріванні сироватки може привести до оголення тенов і їх поломці.
13. Після роботи з сироварнею, її необхідно ретельно помити за допомогою миючих засобів.


Максимально допустима робоча температура в сироварній ванні 95 градусів.